emberi

 • Bántalmazás

  Kapcsolatok

  Az emberi kapcsolatok végtelenül sérülékenyek. Nem is gondolnánk, hogy az elképzelt és idealizált egyensúly, milyen könnyedén elbillenhet az egyik vagy másik irányba, amit aztán csak hatalmas küzdelmek árán lehet visszaállítani, már ha visszatudjuk. Az emberi kapcsolatokban nagyon gyakori jelenség, hogy megjelenik az alá- és fölérendeltség. Legyen szó családi, baráti vagy romantikus kapcsolatról sok esetben hamar kiütközik, hogy ki a dominánsabb vagy az alárendeltséghez szokott fél.

 • Csoportos EQ tréning

  Miért jó:

  A vándormadarak csapatban repülnek, v-alakban. A csapat elején és oldalain a tapasztalt madarak találhatóak. Az elől repülők az irányt tartják, a csapat oldalán elhelyezkedők az alakzat megtartásáért felelnek. A forma alkalmas arra, hogy a csoport, mint egész, együttes mozgása által kiküszöbölje, korrigálja a fáradtságból, esetleges repülési tapasztalatlanságból eredő hibákat, s segít abban, hogy lehetőleg minden tagja elérje az út célját. A madarak tudnak valamit a csoport gyógyító tényezőiről.

  A csoportos tréningen az érzelmi intelligencia fejlesztésére fókuszálunk. Az EQ társas szituációkban fejleszthető. Ha magasabb az EQ-d könnyebben átlátod a konfliktusaidat, megérted miért és hogyan viszonyulsz másokhoz otthon, vagy a munkahelyen. Képessé válsz mélyebb, tartalmasabb kapcsolatok kiépítésére. 10 alkalommal, 4 órában térképezzük, dolgozzuk fel, formáljuk át elakadásaidat, alakítjuk ki új dinamikáidat, építjük énvédelmedet.