segítség

 • Egyéni ülés

  Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod?

  Mintha nem a saját életed élnéd?

  Nem tudod elérni a céljaidat?

  Veszítettél a motivációdból?

  Szabotálod magad a munkahelyen, a magánéletedben?

  Képtelen vagy egyről a kettőre jutni?

  Keresed önmagad?

  Szeretnél változtatni?

  Az egyéni üléseken csak rád figyelek. Ha elkötelezett vagy, segítek a problémádat részekre szedni, a darabjainak értelmet adni. Mindig csak annyival dolgozunk amekkorát elbírsz. Míg a végén feldolgozva, és célt nyerve, a részeket újra egybe fonhatod.

  Az üléseken az érzésekről nyíltan beszélek, a pszicho edukációs magyarázat mellett, fontos, hogy tudatosodjon benned, hogy amit érzel az elfogadható, megengedhető, valid.

  Fontos, hogy a változást neked kell akarni, én nem adok kész megoldást, az mindenkinek a sajátja, de ítéletmentesen, teljes elfogadással, türelemmel végig mellett vagyok és segítek, hogy a számodra legmegfelelőbb módszerrel te magad juss el a kitűzött célodig.

 • Szorongásaink

  Miért szorongunk?

  Mindenki életének része a stressz, nem mindegy azonban, hogy milyen mértékben gyakorol hatást ránk és mindennapjainkra. Amikor azt érezzük, hogy egy stresszhelyzet kellemetlen, az egészséges határokon túlmenő testi tüneteket idéz elő szervezetünkben, akkor nagy valószínűséggel szorongunk. Szorongást válthatnak ki olyan ártalmatlannak tűnő szituációk, amelyekkel számtalanszor találkoztunk életünk során, ám valamilyen oknál fogva negatív emlékeket kapcsolunk hozzájuk. Gyakori szorongás kiváltó oknak bizonyul egy-egy téthelyzet, ahol bizonyítanunk kell hozzáértésünket és rátermettségünket valamilyen területen.

 • Vision Board

  A “vision board” eredményes és kiemelkedő módszere a konkrét életcélok meghatározásának és a tennivalóid rendszerezésének. A vision board több pszichológiai módszert egyesít azért, hogy minél jobban átlásd a feladataidat és magabiztosan haladj a céljaid felé.

  A vision board segítségével a vágyaid konkrét célokká válnak, felismered, hogy pontosan mit is szeretnél elérni, mik a prioritások az adott élethelyzetben.