válás

 • Párkapcsolati problémák

  A válások

  Az idő vasfoga rengeteg korábban lángoló szerelmet képes kikezdeni. Napjainkban a válás és a gyors továbblépés már szinte mindennapos, de talán még így is elrettentőek lehetnek a házasságok és válások arányszámai. Jelenleg Magyarországon a házasságok több, mint fele válással végződik. Ha pontos számításokra kíváncsi az ember, akkor az interneten keresgélve sok-sok ezzel a témával foglalkozó kutatást és tanulmányt találhat.

 • Válás feldolgozása

  Egy házasság vége

  Rájött, hogy nem biztos, hogy azzal az emberrel kötötte össze életét, akivel aztán egész életét leélné? Elmúlt a szerelem és úgy döntöttek párjával, hogy mindenkinek úgy a legjobb, ha elválnak útjaik? A hivatalos dokumentumok szerint már megtörtént a válás, de Önnek időre és segítségre van szüksége ahhoz, hogy valóban sikerüljön testben és lélekben egyaránt elengednie házasságát? Ha előző kérdések zömére igennel válaszolt, akkor a legjobb helyen jár!

 • Válás gyermekkel

  A gyermek szerepe

  Jó néhány olyan házaspár van, akik megromlott kapcsolatuk ellenére együtt maradnak, mert azt gondolják, hogy egy válás rányomja majd bélyegét gyermekük lelki egészségére. Azonban érdemes -e erőltetni azt, ami látszólag egyáltalán nem működik? Valóban jót teszünk -e gyermekünknek egy harmonikus házasság és kapcsolat látszatát keltve? A következő néhány sorban ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszokat találni.